U Crnu Goru od danas sa PCR ili Eliza testom

U Crnu Goru od ponoći mogu da uđu državljani Srbije, Kosova, Albanije, Severne Makedonije, BiH i SAD uz urađen test na kovid-19, saopštili su iz Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.
U Crnu Goru od danas sa PCR ili Eliza testom
Foto: Pixabay
Građani Srbije, Kosova, Albanije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i SAD-a mogu da uđu u Crnu Goru ako poseduju negativan rezultat PCR testa ili pozitivan rezultat na antitela dobijen Eliza serološkim testom, pod uslovom da nisu stariji od 72 sata, navodi se u saopštenju.
 
Dodaje se da deca do pet godina ne moraju da poseduju rezultate testa.
  • Runjo

    15.08.2020 20:26
    E vakat je više bilo. Nijesam u selo bio ima pola godine usmrđeh se ođe u ovu močvaretinu. Taman da se nadišem sviježeg vazduga i iźedem skorupa, krtole i kuvane bravetine.
  • Kruti

    15.08.2020 15:49
    Nemanja
    Koga si se ti uplasila?
  • Nemanja

    15.08.2020 13:38
    Pokriće Crnogorci minus kad litijašima krenu da naplaćuju ulaz u njihove luna-parkove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet