U Italiji registrovan najveći broj zaraženih od sredine maja

Italija je registrovala 845 novih slučajeva zaraze koronavirusom tokom prethodna 24 časa, saopštilo je Ministarstvo zdravlja, što je najveći broj od maja, kada je Vlada ukinula restriktivne mere.
Italija, jedna od najteže pogođenih zemalja u Evropi, uspela je da obuzda epidemiju nakon velikog broja smrtnih sčučajeva u martu i aprilu, ali tokom poslednjih mesec dana beleži postepen porast broja infekcija.
 
Poslednji put je sličan dnevni broj novih slučajeva bio 16. maja, kada ih je zabeleženo 875. Tokom prethodna 24 časa registrovano je šest smrtnih ishoda od kovida 19.
 
Najveći broj slučajeva i dalje je koncentrisan u severnim regionima, koji su bili epicentar epidemije krajem februara. Lombardija i Veneto danas su imali preko 150 novih infekcija.
  • Osoba

    21.08.2020 08:41
    Ovde nema razuma
    Mi idemo u školu, otvaraju bioskope, lepo, stvaraju idealne uslove za novi talas, jer je nekom lepo da su ulice puste a bolnice pune.
    Deca treba da su online, a da mi uz mere opreza družimo se sa proverenim osobama, tako ćemo videti svoje roditelje, bake će videti unuke.....
    Jer kada se zarazite a neko to i želi jako, nema poseta kada odeš u bolnicu, boriš se sam. Pa porodici jave......neku vest.
    Samo napred, jako. U glupost i dobri ste u tome, Izuzetno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.