VIDEO: Lukašenko u rezidenciju stigao naoružan "kalašnjikovom"

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko stigao je helikopterom u svoju rezidenciju u Minsku, ispred koje se održava protest opozicije, naoružan automatskom puškom "kalašnjikov" i sa zaštitnim pancirom, izvestio je Tas.
Predsednik Lukašenko je stigao na lice mesta, u palatu Nezavisnosti, navodi se u saopštenju službe beloruskog lidera.
 
Objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Lukašenko izlazi iz helikoptera sa automatom u rukama, a u njegovoj pratnji bili su pripadnici vojske.
 
Ranije je bilo objavljeno da je opozicija, nakon završetka protesta na Trgu nezavisnosti, krenula ka predsedničkoj rezidenciji.
 
  • T

    24.08.2020 08:47
    T
    Terajte tog fosila pod hitno svako ko ima vlast više od 8godina postaje autokrata,diktator,itd. Pa nije ti to babovina znam vlast i moć se oslade ali sve ima svoj početak i kraj.
  • The Lalosh

    24.08.2020 07:33
    @ Nebro
    Neki se dobro sećamo zašto je došlo do 5. oktobra. Da ga nije bilo još bi radili za 5 DM i gledali dinastiju Miloševića na vlasti.

    Drugo je pitanje šta se desilo posle 5. oktobra.

    Tebi je ili bilo super u takvoj despotiji do 5. oktobra, ili imaš kratko pamćenje. Treće nema.
  • Milo

    24.08.2020 06:47
    Ce
    Ponovo srpski dres da stavi.....ima on po potrebi jugoslovenski..srpski..ruski albanski..natoevropski..hrvatski....ima i dres iz Kolumbije Italije.....samo je bitno da "milijarde ostanu na racunu"..........takvi dres mjenjaju svaka 24h po potrebi......Puna ih Srbija na lokalnom nivou

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet