Osuđen na godinu dana zatvora jer je pravio žurke u vreme korone

Sud u američkoj saveznoj državi Merilend osudio je na godinu dana zatvora četrdesetdvogodišnjeg Šona Maršala Mejera, zbog toga što je prekršio mere prevencije.
Osuđen na godinu dana zatvora jer je pravio žurke u vreme korone
Foto: Pixabay
Mejer je proglašen krivim zbog toga što je u dva navrata prekršio zabranu organizovanja skupova sa više od 10 ljudi, koju je u jeku pandemije propisala država Merilend, prenosi BBC.
 
On je 22. marta u svojoj kući organizovao žurku na kojoj je bilo oko 50 ljudi, zbog čega je intervenisala policija. Sedam dana kasnije policiji je prijavljeno da Majers ponovo organizuje zabavu sa više od 50 ljudi.
 
Sud mu je kao otežavajuću okolnost uzeo to što se oba puta svađao sa policajcima koji su intervenisali.
  • ???

    29.09.2020 08:36
    ?
    A ovima što su sedeli u bašti kladionice, nakon zatvaranja i pijani pravili buku, patrola nije napisala ni prekršajnu!
  • Ludaci

    29.09.2020 08:10
    Show program
    Kad bi kod nas u Srbiji hapsili ove sto su krsili i jos uvek krše preventivne mere, pola Srbije bi pohapsili. Hahahahahah.

    Ali mi živimo u Srbiji.
    Korone u stvari ima tj nema.
    Zezanje na nivou.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.