Policija: Zabrana Georgievu da uđe u Crnu Goru nije ograničena

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je pogrešno protumačena odluka o zabrani ulaska u Crnu Goru pevaču Vladu Georgievu, odnosno da zabrana nije vremenski ograničena na 10 godina.
U saopštenju dostavljenom Tanjugu, Uprava policije potvrđuje da je zabranila ulazak Georgievu u Crnu Goru, ali da na rešenju nema datuma prestanka važenja tog rešenja.
 
Samo se, kažu, navodi da se zabranjuje ulazak Geogievu, čija lična karta ima rok važenja do 14. maja 2030. godine.
 
Ovaj datum su, kažu, pravni zastupnici Georgieva pogrešno protumačili kao rok važenja rešenja o njegovoj zabrani ulaska u Crnu Goru.
 
U saopštenju Uprave policije se ne navodi do kada će Georgievu biti zabranjeno da uđe u Crnu Goru.
  • Milos

    24.11.2020 19:57
    Ko se javlja
    Milanče, zgrešio je što je Srbin. I što pljuje diktatore.
  • Milanče

    24.11.2020 17:03
    sa raylogom
    Znajući kako Vlado ume da bude "jak" na rečima, nije to bez razloga. Mora biti da je nešto dobro zgrešio. Bilo bi lepo da saznamo šta je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet