Bajden polomio stopalo dok se igrao sa psom

Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden zadobio je prelom stopala nakon što je pao dok se igrao sa svojim psom Majorom u petak.
Bajdenov doktor je rekao da će zbog te povrede morati da nosi posebno dizajniranu čizmu nekoliko nedelja u kojoj će mu noga biti fiksirana, a lom je usledio na sredini stopala.
 
"Početni rentgenski snimci nisu pokazali očigledan prelom, međutim, njegov klinički pregled naložio je detaljnije snimanje. Kontrolni CT je potvrdio prelom sitnih bočnih i kostiju u sredini stopala", rekao je doktor Kevin O'Konor.
 
Ranije u nedelju, Bajdenov kabinet je najavio da će ga njegov ortoped pregledati iz predostrožnosti, nakon što je izvrnuo članak igrajući se sa psom.
 
Sa 78 godina, Bajden će postati najstariji predsednik kada bude inaugurisan u januaru, ali je često odbacivao pitanja o svojoj starosti za vreme kampanje.
 
U decembru je objavio lekarski izveštaj u kome se otkriva da uzima statin da bi održavao holesterol na zdravom nivou, ali ga je lekar opisao kao "zdravog, energičnog" i "sposobnog za uspešno obavljanje dužnosti predsednika".
  • Li-man

    30.11.2020 15:10
    Ha,ha...
    Polomio se matori.
    Pa dugo im je i trajao.
    He,he...
  • H

    30.11.2020 14:16
    H
    I takav da vodi onoliku silu.....brukaaaa
  • Дом за старе

    30.11.2020 11:36
    Људи, побеже нам Бајден!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet