Sprečeno ubistvo u Podgorici, uhapšen Beograđanin

Pripadnici specijalnog tima crnogorske policije uhapsili su u sredu državljanina Srbije S. V, koji se sumnjiči za planiranje likvidacija, saznaje list Dan.
Sprečeno ubistvo u Podgorici, uhapšen Beograđanin
Foto: Pixabay
S. V. je u četvrtak saslušan u specijalnom tužilaštvu gde je negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret i optužio policiju da su ga tukli kako bi iznudili priznanje.
 
On je tražio da u tužilaštvo dođe neko iz ambasade Srbije kako bi bio siguran da će tužilac konstatovati povrede, preneo je portal CDM. Iz srpske ambasade Danu je nezvanično saopšteno da su pozvani u tužilaštvo tim povodom, ali da ne mogu da iznose detalje jer im je predočeno da se radi o predmetu sa oznakom tajnosti.
 
Osumnjičeni je u četvrtak oko 21h bio i u Urgentnom centru gde je lekar sačinio izveštaj, a prema nezvaničnim saznanjima Dana, imao je povrede ispod očiju u vidu podliva.
 
U tekstu se dodaje da je policija dobila dojavu da se ispred zgrade u blizini Vezirovog mosta, u kojoj živi osoba za koju se veruje da je bila meta, nalazi sumnjivo lice. Pripadnici specijalnog tima su odmah došli i legitmisali mlađu osobu koja je kod sebe imala dokumenta na ime S. V. Torbica mu je oduzeta i pronađen je pištolj bez fabričkog broja, a nekoliko minuta kasnije tuda je prošao i mladić koji je navodno trebalo da bude likvidiran.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.