Tviter uklonio tvrdnju ajatolaha Hamneija o vakcinama

Tviter je uklonio objavu iranskog vrhovnog lidera ajatolaha Alija Hamneija s tvrdnjom da su "potpuno nepouzdane" vakcine protiv kovid-19, uvezene iz SAD, Velike Britanije i Francuske, i da "nije neverovatno da žele da zaraze druge narode".
Tviter uklonio tvrdnju ajatolaha Hamneija o vakcinama
Foto: FoNet/AP
Hamnei je u petak već najavio zabranu uvoza američkih i britanskih vakcina, a iranski Crveni polumesec odbio poklon grupe dobrotvora iz SAD – desetine hiljada američkih vakcina Fajzer-BioNTek.
 
Hamnei je naveo da će dozvoliti uvoz vakcina iz drugih, „sigurnih“ zemalja, dok Iran radi na svojoj vakcini koja se očekuje na proleće.
 
Posledice pandemije na Bliskom istoku su najteže u Iranu, gde je zaraženo više od 1,2 miliona ljudi, a umrlo više od 56.000.
  • Beyond Dark

    09.01.2021 22:45
    Interesantna konstatacija od Nebojše. Nešto slično bi napisala osoba koja je dobrim delom odsutna od stvarnosti i ne baš nešto upoznata sa Trampovom politikom i njegovim obožavaocima.
    Twiteru jedino zameram što nije imao hrabrosti da skloni Trampa ranije kako bi se umanjila šteta od njegovih laži i budalaština koje ne priliče jednom lideru države. I to kakve države. Razumem da je profit u pitanju ali ajde . Nazivati društvenu mrežu nacistima je još jedan u nizu neobaveštenosti ako se uzme u obzir da svaki normalan, častan i obrazovan čovek zna da Trampa u većini slučajeva podržavaju rasisti i supremisti.  Toliko o nacizmu.
  • Nebojša

    09.01.2021 19:11
    Napustiti
    Svaki iole normalan i castan covek posle ovoga sta su uradili Trampu a sada i Hamneiju, trebao bi da ne kazem morao da ugasi profil na Twiteru, i tako bi se taj nacisticki medij ugasio. Dok god pisete po Twiteru vi podrzavate i finansirate nacisticku ideologiju i naciste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet