VIDEO: Sneg poremetio saobraćaj u Nemačkoj i Holandiji

Poremećaji u saobraćaju nastavljeni su i danas u Nemačkoj i Holandiji, zbog jakog snega i ledenih temperatura koje su pogodile centralnu i severnu Evropu.
Kamioni su ostali zaglavjeni prošle noći u snežnim nanosima na autoputu blizu mesta Gera u istočnoj Nemačkoj dok je deo autoputa blizu Getingena u severnoj Nemačkoj zatvoren zbog blokiranih kamiona na usponima.
 
Nemačka železnica javila je da je saobraćaj i dalje u prekidu u delovima centralne i severne Nemačke i da ne saobraćaju vozovi na trasama severoistočno od Frankfurta, zapadno od Berlina ili jugozapadno od Hamburga.
 
Holandska železnica saopštila je da se danas u Holandiji očekuje "vrlo ograničen rad".
 
Danas je trebalo stotine hiljada holandske dece da se vrati u osnovne škole posle strogog zaključavanja koje je počelo pre božićnih praznika. Umesto toga za mnoge je to još jedan dan kod kuće pošto je mećava koja je pogodila Holandiju poremetila saobraćaj širom zemlje.
 
Predstavnik organizacije koja vodi 24 osnovne škole blizu Amsterdama rekao je da će njihove škole danas ostati zatvorene jer se očekuje haos na putevima i u javnom prevozu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet