Devojka nestala posle Fejsbuk sastanka

Policijskoj upravi Ilidža prijavljen je nestanak devojke Melinde Ćorović iz ovog sarajevskog naselja.
Policijskoj upravi Ilidža prijavljen je nestanak devojke Melinde Ćorović iz ovog sarajevskog naselja. Njen nestanak je 26. juna prijavio otac Zećir.

Prema nezvaničnim informacijama, Melinda se dopisivala sa jednim muškarcem na društvenoj mreži Fejsbuk, te je 26. juna izašla iz kuće da se s njim upozna i više se nije vratila. Roditeljima je poslala poruku sa nepoznatog broja da se udala i da će se javiti za tri dana, ali sa ćerkom oni više nisu uspeli da stupe u kontakt.

Navodno, broj sa kojeg je poslata poruka pripada mladiću koji tvrdi das u od njega zatražili telefon da pošalju poruku i da te osobe uopšte ne poznaje.
Policija radi na rasvetljavanju slučaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet