VIDEO: Sarkozi napadnut na jugu Francuske

Nepoznati čovek nasrnuo je danas na francuskog predsednika Nikolu Sarkozija, ali su ga telohranitelji šefa države brzo savladali, posle čega je priveden, javili su francuski mediji.

Nepoznati čovek nasrnuo je danas na francuskog predsednika Nikolu Sarkozija, ali su ga telohranitelji šefa države brzo savladali, posle čega je priveden, javili su francuski mediji.

Tokom rukovanja sa stanovnicima Braksa, nadomak Tuluza, Sarkozija je jedan čovek uhvatio za rame i pokušao da ga ugura u masu, vidi se na snimku više francuskih TV stanica. Sarkozi, koji je u tom mestu na jugu Francuske prisustvovao skupu gradonačelnika, bio je vidno uznemiren zbog tog incidenta, navodi Rojters.

Francuski mediji navode da je napadača policija privela u stanicu u obližnjem Ažanu. Napadač, 32-godišnji Francuz koji živi u regionu Lo-e-Garon, i nije bio naoružan, navela je policija. Mediji prenose da je osumnjičeni, koji radi u pozorištu, priveden na saslušanje u policijsku stanicu u Ažanu.

  • Sremac

    01.07.2011 12:21
    JAJARA
    Taj što je nasrnuo na Sarkozija je prava jajara.Ako je već imao petlju da to uradi,onda mu je trebao ODVALITI VILICU i spasiti SRBIJU.
  • damirprc

    30.06.2011 19:05
    čuj napad
    ne vidim avione, tenkove i ostalo, ovo je stvarno bio full napad. po korpulentnosti sarkozija bolje da ga je provukao ispod ograde, lakše bi prošao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet