Premijerka Norveške kažnjena sa 2.000 evra zbog nepoštovanja mera

Norveška premijerka kažnjena je sa 2.000 evra zbog nepoštovanja mera.
Premijerka Norveške kažnjena sa 2.000 evra zbog nepoštovanja mera
Foto: Pixabay
Norveška policija saopštila je da je predsednici vlade Erni Solberg naplatila kaznu od skoro 2.000 evra, jer prilikom porodične proslave rođendana nije poštovala restriktivne mere.
 
Erna Solberg se izvinila jer se krajem februara zbog 60. rođendana družila sa 13 članova porodice, mada je njena vlada zabranila okupljanje više od 10 osoba.
 
Policija je poručila da u većini takvih situacija ne naplaćuje kaznu, ali da je premijerka u prvim redovima restriktivnih mera i borbe protiv virusa, javlja Rojters.
  • Limun

    09.04.2021 19:55
    Poređenje
    Stvarno nema smisla porediti ratom i teškom istorijom napaćenu naciju sa kućom na sred puta sa perifernom nacijom koja je pronašla naftu i od pljačkaša postala bogata-prebogata zemlja a do skora su bili poput Crne Gore i od bogatstva imali samo bogate priče u gusarskim vremenima.
    Lako je biti fin i kulturan kad ničim zasluženo dobiješ bogatstvo koje je nemoguće potrošiti.
    Sad paćenici mogu slobodno da udaraju minuse.
  • mikele

    09.04.2021 16:32
    Paralelni univerzum! Nema smisla porediti savremenu državu i ringišpil na vašarištu. Gubi se svaki smisao.
  • Veverica

    09.04.2021 16:04
    Daleko
    Daleko smo mi od Norveške...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).