Osuđen jutjuber koji je naterao trudnu devojku da stoji polugola na hladnoći i snimao dok je umirala

Okružni sud u Ramenskom okrugu u Moskovskoj oblasti proglasio je ruskog Jutjubera Stanislava Rešetnjaka (Riflej) krivim za nanošenje teške telesne povrede svojoj devojci, koja je kasnije umrla tokom prenosa uživo, saopštio je portparol regionalnog tužilaštva.
"Sud je osudio Rešetnjaka na šest godina u zatvoru visoke bezbednosti", rekla je portparolka suda Natalija Grigorjeva za Tas.
 
Prema informacijama iznetim na sudu, Rešetnjak, njegova devojka i njena prijateljica u programu uživo pili su alkohol u iznajmljenoj kući u blizini Moskve tokom noći 2. decembra 2020.
 
U svađi koja je izbila, Rešetnjak je pretukao svoju devojku zadavši joj udarce po glavi i telu. Kasnije je izbacio devojku napolje, dok je bila samo u donjem vešu.
 
Nakon što su gledaoci insistirali da je pusti da uđe, Rešetnjak je pronašao u kotlarnici devojku koja je bila bez svesti, a zatim je preminula od povrede glave pre nego što su stigli bolničari.
  • Hromi Daba

    28.04.2021 09:01
    @Jašta
    Kazna je u zavisnosti od težine zločina. Da je pretio Putinu, dobio bi mnogo više.
  • Jašta

    28.04.2021 08:13
    6 godina? Za ovo bi ga strpao u Crni Delfin dana da ne vidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet