Majka pokazala srednji prst drugom vozaču tokom vožnje, ubili joj dete

Šestogodišnji dečak je ubijen tokom vožnje jugoistočno od Los Anđelesa, nakon što je njegova majka pokazala srednji prst drugom vozaču.
Majka pokazala srednji prst drugom vozaču tokom vožnje, ubili joj dete
Foto: Pixabay
Ejdana Leosa je vozila majka u školu oko 8:10 časova u petak ujutro po lokalnom vremenu i njih dvoje su se kretali državnim putem 55 u okrugu Orindž, jugoistočno od Los Anđelsa, kada ju je drugi automobil iznenada "isekao".
 
Dečakova majka je pokazala srednji prst vozaču na retrovizoru, ali kako je krenula u desnu traku, ubica, koji je sedeo na mestu suvozača u drugom automobilu, odjednom je zapucao, pogodivši dečaka u leđa, preneo je "Miror".
 
Ejdanove poslednje reči su bile "mama, mama, boli me stomak".
 
Nakon što je zaustavila automobil, Ejdanova majka je brzo dotrčala do njegove strane i uzela ga u naručje.
 
Policajac koji nije bio na dužnosti je slučajno prolazio, zaustavio se i pokušao veštačkim disanjem i masažom srca da spasi dečaka dok ne dođe hitna pomoć, ali je Ejdan preminuo nedugo zatim.
 
Stranica "GoFundMe" je već skupila 39.000 dolara za sahranu dečaka i pomoć njegovoj porodici.
 
Veruje se da su se u drugom automobilu vozili muškarac i žena, a da je suvozač muškarac ispalio smrtonosni metak, i da je u pitanju automobil marke "folksvagen".
 
Policija još nije izašla u javnost sa podacima o osumnjičenima.
  • djole

    24.05.2021 11:42
    Budale su svuda oko nas
    Slične stvari se skoro svakodnevno događaju u Srbiji, a Srbija ima "samo" 50 puta manje stanovnika od USA.
  • Miroslav Milošević

    24.05.2021 00:23
    Mnogo oružja na ulici
    Suviše se lako kupuje oružje u Americi. Morali bi da uvedu veću kontrolu pri odobrenju kupovine oružja uz ogromne poreze na držanje oružja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.