VIDEO Anonymousi upozorili Maska: Uništavaš život običnog radnika, očekuj nas

Hakerski kolektiv Anonymous objavio je video u kojem se obraćaju izvršnom direktoru Tesle i SpaceX-a, Ilonu Masku, zbog "neprestanog trolovanja" kripto-tržišta.
Anonymous-i su Masku poručili kako su ljudi počeli da ga doživljavaju kao "još jednog narcisoidnog bogataša koji očajnički traži pažnju."
 
Njihova poruka dolazi nakon što je Mask u petak ponovo tvitao o bitkoinu, nakon čega je cena najveće kriptovalute pala.
 
Masku su poručili kako su njegovi ovonedeljni tvitovi pokazali "očito zanemarivanje prosečnog radnika" koji je ulaganjem u kriptovalute želeo da poboljša svoj život.
 
"Možda misliš da si najpametnija osoba u prostoriji, ali sad si našao sebi ravnog. Mi smo Anonymous. Mi smo legija. Očekuj nas", zaključili su.
 
 
Mask nije odgovorio direktno na tu pretnju, ali oko 20 minuta nakon što je grupa objavila video i on se oglasio na Tviteru. 
 
"Nemojte ubiti ono što mrzite, spasite ono što volite", poručio je i opet dosta toga ostavio interpretaciji.
 
  • Novosadjanka

    06.06.2021 17:34
    Musk je isuvise ljigav.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet