Dva putnika povređena u nesreći kod Slavonskog Broda životno ugrožena

Dve osobe povređene u prevrtanju autobusa kod Slavonskog Broda su na jedinici intenzivne nege i životno su ugrožene, javlja N1.
Dva putnika povređena u nesreći kod Slavonskog Broda životno ugrožena
Foto: Pixabay (ilustracija)
Tokom dana trebalo bi da budu prebačeni u Zagreb, dok će neki od lakše povređenih biti danas otpušteni iz bolnice.
 
Načelnik Opšte bolnice Slavonski Brod, Josip Samardžić, izjavio je za N1 da je noć protekla relativno mirno i da nije bilo pogoršanja stanja.
 
"Juče je obavljeno ukupno sedam operativnih zahvata. Pacijenti se i dalje nadgledaju. Deo pacijenata će tokom prepodneva biti otpušten", rekao je Samardžić.
 
Deset osoba je poginulo, a više desetina povređeno kada je autobus koji je saobraćao iz Frankfurta za Prištinu sleteo sa autoputa kod Slavonskog Broda u nedelju.
 
Kako je rekao hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš, u autobusu je bilo 69 putnika, među kojima su dva vozača i 15 maloletnika, od kojih je teže povređena jedna devojčica.
 
Među stradalima je i jedan od vozača, a drugi vozač uhapšen.
 
Vozač koji je bio za volanom u trenutku nesreće policiji je rekao da je na trenutak zaspao.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet