NP Durmitor zbog požara i drugih opasnosti izdao upozorenje za one na raftingu na Tari

Zbog širenja požara u kanjonu Tare, obrušavanja nagorelog drveća i kamenja, postoji opasnost za turiste koji splavare rekom, navodi se danas u upozorenju Nacionalnog parka Durmitor.
NP Durmitor zbog požara i drugih opasnosti izdao upozorenje za one na raftingu na Tari
Foto: 021.rs
Iz NP Durmitor su upozorili organizatore raftinga da je situacija s požarom alarmantna i da na svoju odgovornost obavljaju tu delatnost, prenela je RTCG.
 
"Služba zaštite NP Durmitor preduzima sve što je u mogućnosti kako bi zaustavila širenje požara koji prelazi u ogromne razmere i koji mogu da ugroze i ljudske živote", rekao je direktor NP Durmitor Pero Popović.
 
Apeluju na sve korisnike prostora svih pet zaštićenih područja da se sa maksimalnom odgovornošću odnose prema ukupnim prirodnim, kulturnim i materijalnim vrednostima kako ne bi došlo do ugrožavanja ljudskih života.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet