Erdogan stigao u Crnu Goru

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, koji danas boravi u poseti Crnoj Gori, stigao je na podgorički aerodrom oko 11.30 časova, preneo je list Pobjeda.
Erdogan je sat kasnije stigao na Cetinje, gde je zvanični doček upriličio predsednik Crne Gore Milo Đukanović.
 
PredviĐen je svečani ručak na kojem će gosti biti i potpredsednik Vlade Dritan Abazović, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Kašćelan, predsednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović i poglavar islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić.
 
Erdogan će se sastati i sa predsednikom Skupštine Aleksom Bečićem i premijerom Zdravkom Krivokapićem, a planirana je i poseta Nizamskoj džamiji i Medresi Mehmet Fatih.
 
U odvojenom programu, prva dama Crne Gore Lidija Đukanović ugostiće prvu damu Turske Emine Erdogan sa kojom će posetiti muzej kralja Nikole na Cetinju i izložbu na platou ispred Muzeja, dodaje se u saopštenju Đukanovićeve pres službe.
 
Predsednik Turske u petak je boravio u poseti BiH.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.