Građanin Severne Makedonije se tri puta zarazio koronom

Jedan građanin Severne Makedonije tri puta se zarazio kovidom od početka pandemije tog virusa, objavio je danas Institut za javno zdravlje.
Građanin Severne Makedonije se tri puta zarazio koronom
Foto: Pixabay
Kako se navodi u sedmičnom izveštaju o situaciji sa korona virusom (iph.mk), do 19. septembra su registrovane ukupno 522 reinfekcije, od kojih je jedna reinfekcija bila po drugi put.
 
Od prijavljenih ponovnih slučajeva infekcije korona virisom, dodaje se, pet se završilo smrtnim ishodom.
 
Prvi slučaj kovida 19 u Severnoj Makedoniji registrovan je 26. februara 2020.
 
Od početka pandemije do ponedeljka 19. septembra ove godine prijavljeno je ukupno 187.068 slučajeva kovida, ozdravilo je 167.810, preminulo 6.472, a aktivno je tog dana bilo 12.786 slučajeva.
  • Nikola.

    22.09.2021 08:15
    Nije kraj sveta sigurno.
  • Djuri

    21.09.2021 19:32
    Ma hajmo
    Onda nista nevredi,ni prelezani ni vakcine!Pocrkacemo lagano ali sigurno,I zivotinje i ljudi,stigao je kraj sveta.
    Saucesce svima,srednji vek,molite se bogu,najzilaviji ce opstati!
    Ovo nije normalno da telo nestvara imunitet na isti virus,onda to nije isti virus!Nezna se sta je i mnogo se laze i (ili)nagadja i to od strucnjaka koji savetuju vlade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.