Pucnjava u zgradi za penzionere, ubijene dve osobe

Najmanje dve osobe ubijene su danas u pucnjavi u stambenoj zgradi u kojoj žive stariji građani u Merilendu, nedaleko od Vašingtona, a jedan osumnjičeni se nalazi u pritvoru, saopštila je policija.
Pucnjava se dogodila jutros oko 09.15 časova.
 
Policija je prvobitno rekla da traga za drugim žrtvama ili osumnjičenima i da ljudi treba da se sklone, ali je kasnije objavila na Tviteru da je jedan osumnjičeni muškarac u pritvoru i da više nema pretnje.
 
Pre hapšenja, obližnja škola je iz predostrožnosti bila privremeno zatvorena.
 
Getavej vilidž opisuje na svom sajtu zgradu kao stambeni kompleks koji se nalazi oko osam kilometara istočno od distrikta Kolumbija i kao pristupačnu zgradu za starije od 62 godine sa jednosobnim i dvosobnim stanovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet