Dečak poginuo, roditelji prišli da pomognu, pa ih sve troje udarilo drugo vozilo

Pripadnici bijeljinske Policijske uprave pronašli su i uhapsili vozača čiji su inicijali D.S, koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Bijeljini u kojoj je smrtno stradalo dete.
Dečak poginuo, roditelji prišli da pomognu, pa ih sve troje udarilo drugo vozilo
Foto: Pixabay
Nesreća se dogodila u utorak uveče u Ulici Kulina Bana oko 20.45 časova, a D.S. je upravljao automobilom "audi A4", saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.
 
Po naredbi postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, D.S. će, uz, izveštaj nakon kriminalističke obrade, biti predat u nadležnost i na dalje postupanje bijeljinskom Okružnom javnom tužilaštvu.
 
Četrnaestogodišnji dečak poginuo je kada ga je udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, koje je pritom povredilo i njegove roditelje dok su mu pružali pomoć na putu.
 
Sve se dogodilo u razmaku od nekoliko minuta.
 
U prvom udesu jedno vozilo je udarilo dečaka na putu, a potom se udaljilo sa lica mesta.
 
Dok su detetu pokušavali da ukažu pomoć, naišlo je drugo vozilo i udarilo ponovo dečaka i njegove roditelje. Policija je ranije pronašla i uhapsila vozača čiji su inicijali P.D, koji se udaljio sa mesta nesreće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet