VIDEO: Najmanje osam mrtvih i više povređenih na muzičkom festivalu u Hjustonu

U paničnom metežu na muzičkom festivalu u Hjustonu, na jugu SAD, osam osoba je poginulo i nekoliko je povređeno, saopštile su danas lokalne vlasti.
"Publika je počela da se kreće ka prednjem delu bine. To je stvorilo paniku koja je rezultirala povredama", saopštila je vatrogasna služba.
 
Vatrogasna služba je navela da je 17 osoba prebačeno u bolnicu, među kojima su neki doživeli srčani udar.
 
 
Drugi detalji nisu saopšteni.
 
 
Treći godišnji festival privukao je veliki broj posetilaca od kojih neki nisu želeli više da čekaju da se kapije otvore i da uđu na prostor ograđen i namenjen održavanju festivala. 
 
U trci i guranju da se što pre prođe kroz kapije i uđe unutra, povređen je veliki broj posetilaca. 
  • Mile rent-a mozak

    06.11.2021 14:58
    Pa poznato je da je američka policija glupa, i da nije umela kao naša, da iznajmi obezbeđenje koje će čuvati nju samu i njihove objekte. A i zakon im ne dozvoljava da svaki levijatanac koji uzgaja dobermane , pit-bulove... može da registruje Službu obezbeđenja, što je apsolutno greška grada Hjustona, jer imaju problem, a neće da daju 5 miliona dolara za dobergard.
  • Sale

    06.11.2021 10:16
    Sta rade ovi iz obezbedjenja i policija mlate uspanicene ljude kakvi idioti boze sacuvaj..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.