Tri osobe ubijene, a četiri ranjene u pucnjavi u Misisipiju

Tri osobe su poginule, a četiri su povređene nakon što je nekoliko ljudi, neposredno pre kraja 2021. godine, zapucalo iz vatrenog oružja na zabavi u američkoj saveznoj državi Misisipi.
Tri osobe ubijene, a četiri ranjene u pucnjavi u Misisipiju
Foto: Pixabay (ilustracija)
Jedna osoba je i dalje u kritičnom stanju posle tuče koja je prethodila pucnjavi na novogodišnjoj zabavi u gradu Galfport, saopštila je policija, a prenosi AP.
Istražitelji još uvek vrše uviđaj, pretresaju mesto pucnjave i intervjuišu svedoke, za sada nema hapšenja.
Šef policije Galfporta planira da do kraja dana održi konferenciju za novinare.
 
Troje ubijenih ljudi identifikovani su kao Korei Dubosi starosti 23 godine iz D'Ibervila, 28-ogodišnji Sedrik Mekord iz Galfporta, i Obri Luis star 22 godine iz Bej Sent Luisa, rekao je novinarima mrtvozornik okruga Harison Brajan Svicer.
 
Ime osobe koja je teško ranjena nije saopšteno, a prema rečima nadležnih očekuje se da će se ostali ranjeni, njih troje, oporaviti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet