Uhapšen političar osumnjičen za povezanost sa ubistvom predsednika Haitija

Nacionalna policija Haitija saopštila je danas da je na Jamajci uhapšen bivši senator Džon Džozef zbog umešanosti u atentat na predsednika Žovenela Moiza.
Uhapšen političar osumnjičen za povezanost sa ubistvom predsednika Haitija
Foto: Pixabay

Portparol policije Geri Desrosiers rekao je agenciji Asošiejted pres da je Džon Džozef u pritvoru ne navodeći više detalja.

U međuvremenu, upravnica policije Jamajke Stefani Lindzi rekla je za AP da su sa Džozefom uhapšeni i drugi ljudi za koje vlasti pokušavaju da utvrde da li su članovi porodice.

Ona je rekla da su uhapšeni rano jutros i odbila da navede detalje.
 
"Iz više razloga ne možemo sa saopštimo više informacija", navela je.
 
Džozef je haićanski političar i protivnik Moizove stranke Tet Kale.
 
On je drugi osumnjičeni koji je uhapšen na Jamajci. Krajem oktobra uhapšen je bivši kolumbijski vojnik Mario Antonio Palasios.

Teme

Haiti

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.