Tramp ironično predložio da SAD napadne Rusiju avionima sa zastavom Kine

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ironično je sugerisao da američka vojska izvede napade na Rusiju avionima sa zastavom Kine i da krivicu svale na tu dalekoistočnu zemlju.

Američki mediji javljaju da je Tramp u svom govoru na sastanku Nacionalnog komiteta republikanskih donatora izjavio da američki predsednik Džozef Bajden treba da prestane da govori da SAD neće napasti Rusiju.

Tramp je NATO nazvao "tigrom od papira".
 
"U kom trenutku će nam biti rečeno da ne možemo da podnesemo ove masovne zločine protiv čovečnosti? Ne možemo dozvoliti da se ovo dešava, da se nastavi", kazao je Tramp i dodao da tokom njegovog predsedničkog mandata Putin nije okupirao nijednu državu.
Tramp je predložio da SAD bombarduju Rusiju tako što će okačiti kinesku zastavu na ratne avione F-22, a zatim svaliti krivicu na Kinu.
 
"Tada će početi da se bore jedni protiv drugih, a mi ćemo da sedimo i gledamo", rekao je Tramp, a prisutni republikanski političari u sali su to pozdravili aplauzom i smehom.
  • Vodolija

    07.03.2022 08:44
    @komentari
    Gluposti sta se sada o Trampu komentarise, upravo u Srbiji se Trampa u nebesa dizalo,nisi smeo nista protiv njega reci, izgleda sve vec zaboravljeno. Strasno kako ljudi se menjaju u komentarima,sve kako vetar piri.
    Dok Tramp na vlasti Amerika dobra, sada kada se sve vise istine o Trampu cuje, sada nevalja i fasista postao.
  • Russia

    06.03.2022 23:24
    To su ameri
    Zavadi pa vladaj to su uvjek radili neka im se vrati sve
  • Milana

    06.03.2022 22:46
    @stanislava
    Sledeći put pročitaj do kraja pre nego što lupiš. Ne vadi iz konteksta. Svakako, da nije došlo u prošlom veku do tolike imigracije, ostali bi na nivou onoga što su u nastajanju i bili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet