Završen sastanak Lavrova i Kulebe, nije dogovoren prekid vatre u Ukrajini

Završen je sastanak šefova diplomatija Rusije i Ukrajine Sergeja Lavrova i Dmitra Kulebe u Antaliji, javlja Sputnjik.
Završen sastanak Lavrova i Kulebe, nije dogovoren prekid vatre u Ukrajini
Foto: Pixabay
Šef ukrajinske diplomatije Dmitro Kuleba rekao je da tokom susreta sa Sergejom Lavrovom nije postignut dogovor o prekidu vatre, prenosi Sputnjik.
Istakao je da susret u Antaliji neće baciti senku na pregovore koji se održavaju u Belorusiji i izrazio nadu da će pregovori biti nastavljeni.
Kako je precizirao, na sastanak sa Lavrovom je došao sa dva zadatka: organizacija humanitarnog koridora i primirje bar na 24 časa.
 
Kuleba je na konferenciji za novinare rekao da je najteža situacija u ukrajinskom gradu Marijupolju i naveo da se Lavrov nije obavezao na uspostavljanje humanitarnog koridora tamo.  
  • Mad Hatter

    10.03.2022 13:09
    Dzaba pregovori i sastancenje. Putin je izgubio rat onog momenta kada ju Ruska vojska presla Ukrajinsku granicu.

    Tu nema diskusije. Novci brzo nestaju a gradjanima Rusije ce ubrzo glad kucati na vrata, to su oni gradjani koji su radili za sve strane firme a sada su voljno.

    Svi ce polako da izadju na ulice i Putin je gotov.
  • Vertigo

    10.03.2022 13:01
    Hazarska posla
    Zelenski je tragikomičan. Još nije shvatio da njegovi saplemenici misle da se ruski tenkovi mogu zaustaviti finansijskim špekulacijama. Hazari pukli skroz!
  • Miloš

    10.03.2022 12:28
    Z
    Amerika zabrinuta, vauuu! Gde nestade ona cuvena " pozivamo obe strane na uzdrzanost.. " Ah, da, to je kada njihovi puleni o necemu odlucuju a ovi se foliraju. A ovde.. zabrinuti, ako, ako.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet