Haos zbog ulja u bugarskim prodavnicama, muškarac preminuo čekajući

U bugarskom gradu Burgasu jedan 77-ogodišnjak preminuo je čekajuči u redu da kupi jestivo ulje.

Red za ulje bio je dugačak 500-600 metara. Slična situacija je u u drugim gradovima Bugarske gde se takođe formiraju redovi za ulje.

Kako prenose bugarski mediji, nakon dugog čekanja, čovek je umro kada je konačno stigao do paleta sa jestivim uljem.

 
Hitna pomoć je došla na lice mesta i mogla samo da konstatuje smrt čoveka.
 
Lokalno stanovništvo je ogorčeno što moraju da čekaju satima kako bi kupili ulje, a situacija je slična ispred svih velikih prodavnica tog lanca u Burgasu.
 
"Čovek je umro u radnji. Gurali su ga i pozlilo mu je. Ovo je ludost. Ljudi kažu da je pao, poplaveo i umro. Red je bio ogroman", rekla je jedna od žena koja je tu bila u kupovini.
 
I ispred drugih hipermarketa u drugim gradovima Bugarske se formiraju redovi, a neke prodavnice u prestonici već uvode ograničenja na kupovinu ulja zbog pravljenja zaliha.
 
Potražnja za uljem dovela je do rasta cena na čak 5,5-6,5 leva, odnosno oko 400 dinara za litar.
 
Za nedelju dana, cena suncokretovog ulja skočila je za 1,5-2 leva, u nekim slučajevima i više.
  • Sve je to

    13.03.2022 05:10
    Ovde bilo
    Deja vu!
    Malo dete ustaje sa mamom u 4 sata ujutru i ceka u dugom redu da kupi mleko u jednoj, a mama u drugoj samoposluzi, dok kamion oko 6 ujutru se ne pojavi, po bas ovakvoj zimi ...Tako je to bilo devedesetih...A opet kazu sada je neuporedivo gore, iako ima i u slamarici! Onda su se zlocini krili, a sada se vise ne kriju, sada su javni...Svi znaju i niko nista...
  • Eeeee

    12.03.2022 21:23
    Aj
    Treba kupovati guz papir asepsol šta ćeš sa uljem kupujte kiselu vodu nestaće a tek makarona što neće biti aj sad juriš u Lindu
  • Milicajac frilenser

    12.03.2022 20:34
    Kome treba ulje danas?
    Aplikacija, naručiš doručak, ručak, večeru, kafu, stigne ti na kućni prag. Laganica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet