Milanović: Čovek po Saboru hodao s kokainom, da sam bio tamo možda bih se poslužio

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je potez člana Sabora Hrvoja Zekanovića koji je za govornicom izvadio kesicu s belim praškom i indirektno izneo niz optužbi na njegov račun.

Milanović je Zekanovića nazvao "Plenkovićevim glodavcem".

"Da neko dođe u Sabor i kaže ‘imam pola kile kokaina’ i da ne bude uhapšen? Zekanović koji je sam priznao da je počinio krivično delo. Čovek hoda okolo sa značajnijom dozom kokaina. Da sam bio tamo, možda bih se poslužio, ali nisam bio (smeh). Bio sam u Rovišču gde su me dočekali kao najrođenijeg i hvala im. Zašto Zekanović nije priveden", kazao je Milanović.

Susret Milanovića i Plenkovića bez rukovanja
 
Predsednik i premijer Hrvatske Zoran Milanović i Andrej Plenković susreli su se u četvrtak na jednom zvaničnom događaju i to posle dužeg vremena i u jeku međusobnog sukoba.
 
Susret dvojice najviših hrvatskih zvaničnika prošao je bez rukovanja, a Milanović i Plenković nisu razmenili ni jednu jedinu reč, niti se pogledali iako su sedeli jedan pored drugog na obeležavanju godišnjice osnivanja Četvrte gardijske brigade.
  • Rade

    29.04.2022 21:19
    Nisu ni komšije baš u vinklu! Nemož nikako pobeći od balkanskog mentaliteta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.