Raspisali tender za kafu, napolitanke, sokove, ukrasne kese - sve potrebno za odlaske na saučešće

Pravosudna komisija Brčko distrikta BiH podnela je zahtev da se otkaže tender za nabavku potrepština povodom odlaska na žalost u slučaju smrti, raspisan za potrebe pravosuđa tog distrikta.
Raspisali tender za kafu, napolitanke, sokove, ukrasne kese - sve potrebno za odlaske na saučešće
Foto: Pixabay
Kako je preneo Radio slobodna Evropa, komisija je prošle sedmice raspisala javnu nabavku u kojoj su tražili ponude od firmi za poklone za potrebe "odlaska na žalost u slučaju smrti". U ponudi su tražili kafu, šećer, napolitanke, sokove od pomorandže i borovnice, banane, limun i ukrasne kese.
Pravosudna komisija je samostalno nezavisno telo. Pruža administrativnu i logističku podršku pravosudnim institucijama u Brčko distriktu.
Tender je raspisan za potrebe Pravosudne komisije, Osnovnog suda, Pravobranilaštva i Kancelarije za pravnu pomoć Brčko distrikta.
 
Zahtev je potpisao predsednik komisije Safet Pizović koji je za RSE izjavio da ne vidi u tome ništa sporno i da to "nije nešto oko čega treba praviti problem".
 
Poništavanje tendera je tražio i gradonačelnik Esed Kadrić koji je optužio pravosudne institucije u tom gradu za zloupotrebu ovlašćenja.
  • jjjj

    18.05.2022 17:19
    uzas
    stradanje u najavi
  • Grobar

    18.05.2022 16:05
    Pa možda im se prijelo? Ih…i odmah im preselo.
  • Boem

    18.05.2022 15:48
    Krademo dok dišemo
    Ovo je i za Monti Pajtona i za Riplija. Zapadni Balkan ni u čemu nije tako sposoban kao što je nenadmašan u kraduckanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet