Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Italiji, ubijena i žena srpskog porekla

Četrdesetdvogodišnji Z.V. ubio je bivšu suprugu L.M, srpskog porekla, na ulici u Vićenci. Zatim je sa sadašnjom devojkom pobegao automobilom, ubio i nju i na kraju oduzeo život i sebi.
Dvostruko ubistvo i samoubistvo u Italiji, ubijena i žena srpskog porekla
Foto: Pixabay (ilustracija)

To je tragični epilog priče koja je počela u sredu ujutru u Vićenci, kada je ubijena L.M, 42-godišnja žena srpskog porekla. Ubistvo je izvršio njen bivši supružnik, prenosi RTS.

Zločin se dogodio na ulici oko 9.30. Ubicu u bekstvu tražila je policija na kontrolnim punktovima širom regiona, specijalnim snagama i helikopterima.
U popodnevnim satima, istražitelji su pronašli njegov automobil na zapadnom obilaznici Vićence (između dva tunela prema Padovi), u kome su se nalazila dva tela - ubice i njegove sadašnje partnerke sa kojim je pobegao.
 
Na lice mesta su stigle i policijske snage za deaktivaciju bombi jer su u autu pronađene eksplozivne naprave.
 
Prvo ubistvo se dogodio u kvartu Gonja u Vićenci, u ulici Vigolo, nakon što je četrdesetdvogodišnja L.M. ispratila svoje dvoje dece u školu.
 
Prema prvim informacijama, muškarac je počeo da puca dok je žrtva još sedela u autu, a zatim je pucao i kada je izašla, dok je pokušavala peške da pobegne. 
 
Istraga za sada pokazuje da je protiv bivšeg partnera L.M. 2019. godine izdata naredba o zabrani prilaska. 
 
L.M. je živela u mestu Skio u blizini Vićence, rekao je Benedeto Mondelo, poslodavac žrtve. On je ispričao da je oko godinu dana bila partnerka njegovog brata, a problemi sa bivšim mužem su im bili poznati i bili su vrlo zabrinuti.
 
"Ono što ne mogu da shvatim je ponašanje socijalnih radnika i sudija koji su znali za ovu situaciju i nisu je sprečili", kazao je Mondelo.
  • Xistori

    09.06.2022 12:25
    xistori
    @Banderaš
    Tigar
    Pre par dana je se u Svedskoj desilo ubistvo kada je pocinilac bio bosanski musliman odnosno Bosnjak i u svim vestima je glasila vest "Balkanac ubio..."nemoj da mislis da medju drugim narodima nema mentalnih bolesnika,skoro je Austrijanac u Hrvatskoj (vlasnik ugledne firme) ubio svoje 3 dece...dakle,to sto ti govoris je kompleks nize vrednosti i jedan vid slepog verovanja u istinitost americke propagande i etno rasizma o Srbima ili ti rajinski mentalitet a to je srazmerno nedostatku pronicljivosti,citanja, putovanja, posmatranja drugih kultura i nacija i prepoznavanja manipulacija koje koriste medijski monopolisti u svetu.
  • Banderaš

    09.06.2022 09:14
    Tigar
    Srbi su vezani za sve vesti vezane za šverc droge,oružja,trgovinom ljudima,ubistva,silovanja,grubosti,prevare,laži,i reći da si srbin nekome u evropi,budi podozrenje sagovornika da pred sobom ima najniži nivo morala,svesti i kulture.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.