Medvedev: Ko kaže da će Ukrajina postojati za dve godine?

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da Ukrajina za par godina možda više neće "postojati na mapi sveta".

Medvedev je tako prokomentarisao izveštaje da Ukrajina želi da se sa SAD dogovori o isporuci gasa po sistemu "zajma i najma" (lend-lease) uz uslov plaćanja za dve godine.

"Video sam da Ukrajina želi da dobije gas od svojih inostranih vlasnika po sistemu 'zajma i najma' sa plaćanjem isporuke za dve godine. U suprotnom, jednostavno će se smrznuti tokom sledeće zime. Samo pitanje. A ko je rekao da će za dve godine Ukrajina uopšte postojati na mapi sveta?", upitao je bivši predsednik Rusije na svom Telegram kanalu.

Prema rečima Medvedeva, SAD su toliko uložile u projekat Ukrajine kao "anti-Rusije" da ih više nije briga za eventualne ekonomske gubitke.

  • @ZORAN PAVLOVIC

    17.06.2022 16:47
    Mali ili visoki
    Spoljasnjost je samo vozilo koje smo dobili,na zalost neki niski ali i neki visoki nemaju ni srca ni casti ni morala.
    Tako je to sa onim spolja i onim iznutra.
  • Medvedev

    17.06.2022 16:44
    Posle zimskog sna
    Jadan mali covek na velikom i visokom polozaju,samo on zna kako mu je u stvari mada se predstavlja mnogo vecim i jacim.
    Visoki polozaji malo srce i jos manji moral.
    Ali nije prvi put....
  • Zoran Pavlovic

    15.06.2022 23:05
    Eh, da sam malo visi
    Iskompleksirani malac, kao i njegov gazda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.