Još jedna žena stradala u napadu ajkule kod Hurgade, zabranjen pristup priobalju

Egipatsko ministarstvo zaštite životne sredine saopštilo je danas da je još jedna žena preminula od posledica napada ajkule u regionu Sahel Hašiš, južno od Hurgade.
Još jedna žena stradala u napadu ajkule kod Hurgade, zabranjen pristup priobalju
Foto: Pixabay

Egipatska ministarka zaštite životne sredine Jasmin Fuad uputila je preko svog Fejsbuk profila saučešće porodicama dveju nastradalih žena i navela da su ih ajkule napale dok su plivale, te da su vlasti oformile specijalne timove koji prikupljaju sve informacije u vezi sa napadom.

Navodi se da će se obaviti i ispitivanja koja bi trebala da istraže zašto su ajkule bile agresivne.
Telo rumunske turistkinje otkriveno je nekoliko sati nakon što je jedna Austrijanka (68) nastradala u napadu u ajkule i da su napadi bili na udaljenosti od 600 metara jedan od drugog.
 
Zbog napada ajkula, lokalne vlasti pokrajine Crveno more zabranile su pristup priobalju na tri dana, odnosno sve aktivnosti u moru, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci i kajting, kao i prilazak ribarskih brodova.
  • Ekolog u pokušaju

    04.07.2022 21:34
    Zato je Šodroš zakon!
  • Runjo

    04.07.2022 20:13
    Mi kući to riješimo ćiketom dinamida.
    Tako smo i Jocu riješili, izgleda je ka ajkula!
  • Nisu agreaivne

    04.07.2022 17:10
    One su gladne
    Gladne jer se riba i sve iz mora ciati kao metlom. Nemci jedu ribe kao delfini. Povracaju pa jedu ponovo u all eclusive hotelima a svi su takvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izborna komisija: Putin ubedljivo pobedio

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin ubedljivo je pobedio na predsedničkim izborima, koji su održani u prethodna tri dana, jer posle 70 odsto prebrojanih glasova ima podršku 87,17 odsto birača.