Istraga FBI utvrdila: Alek Boldvin povukao okidač pištolja, smrt rediteljke bila nesreća

Istraga FBI-a pokazala je da je američki glumac Alek Boldvin povukao okidač pištolja koji je usmrtio snimateljku Halinu Hačins na setu filma "Rust".
Ovo saznanje pokazuje da je glumac davao neistinite izjave povodom ovog slučaja, preneo je Newsweek.
Iako je u izveštaju smrt snimateljke okarakterisana kao "nesreća", novo istraživanje FBI-a pokazalo je da meci nisu mogli biti ispaljeni bez fizičkog kontakta, što je dovelo u pitanje izjave glumca Boldvina.
"Smrt je nastupila prostrelnom ranom grudnog koša. Pregled dostupnih izveštaja organa za sprovođenje zakona nije pokazao uverljive dokaze da je vatreno oružje namerno napunjeno municijom na snimanju", stoji u izveštaju.
 
Dodaje se da na temelju dostupnih informacija, koji uključuje nepostojanje očite namere nanošenja povreda ili smrti, način smrti klasifikovan je kao nesreća, čime je zaključan izveštaj.
Da podsetimo, glumac je ranije izjavio da nije povukao okidač i da ne poseduje saznanje kako se pravi metak našao na setu. Vlasti su oštro osudile producente filma, među kojima je Boldvin, zbog nepoštovanja sigurnosnih protokola naplativši kaznu veću od 136 hiljada dolara.
  • H Lektor

    16.08.2022 15:13
    Istraga FBI utvrdila: Alek Boldvin povukao okidač pištolja, smrt rediteljke bila nesreća
    Malo rediteljka, malo snimateljka...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet