BiH: Istraga nakon pronalaska beživotnog tela bebe na deponiji

Novorođenče, čije je beživotno telo pronađeno juče na deponiji Huskići kod Lukavca, u Federaciji BiH, rođeno je živo, a najverovatnije je udavljeno.
BiH: Istraga nakon pronalaska beživotnog tela bebe na deponiji
Foto: 021.rs

Ovo su objavile banjalučke Nezavisne novine, pozivajući se na obdukcioni nalaz.

U tekstu se navodi da mrtvozornik Doma zdravlja Lukavac, koji je konstatovao smrt novorođenčeta, utvrdio da se radi o bebi ženskog pola, najverovatnije staroj od tri do pet dana.

"Policija traga za majkom", potvrđeno je za Nezavisne novine.
 
Telo bebe su navodno pronašli komunalni radnici, koji su sve prijavili istražnim organima.
 
Istraga bi trebalo da pokaže na koji tačno način je novorođenče umrlo i ko ga je bacio u smeće.
 
Policija traga počiniocem krivičnog dela čedomorstvo, a istragu provode kriminalistička policija Policijske uprave Lukavac i MUP Tuzlanskog kantona.
  • m

    16.10.2022 21:43
    Setim se onog slucaja iz Bg gde je zena bacila dete rodjeno u kupatilu u kesu plasticnu i ostavila u konterner na Zarkovu, srecom maleni je bio ziv pronasao ga neki dekica koji je izasao ujutru da proseta kuče.

    Postporodjajna depresija je jedan od najcescih razloga,ta zena kad je dosla sebi trazila da joj vrate bebu a javio se posle i bioloski otac koji je hteo dete i navodno nije ni znao da je zena trudna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.