Preminula glumica Kirsti Eli

Glumica Kirsti Eli, najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji "Kafić Uzdravlje" iz 1980-ih i 90-ih, preminula je od raka u 71. godini, objavila je porodica.
"S tugom vas obaveštavamo da je preminula naša neverovatna, žestoka majka puna ljubavi", napisala su njena deca.
Eli je osvojila nagradu Emi za ulogu menadžerke paba u popularnoj TV seriji. Takođe je glumila u filmovima "Zvezdane staze II: Kanov gnev" i "Gle ko to govori".
U saopštenju porodice nije precizirano od kog je raka preminula, ali se navodi da je "tek nedavno otkriven". 
 
"Bila je okružena svojom najbližom porodicom i borila se velikom snagom. Koliko god je bila ikonična na ekranu, bila je još neverovatnija majka i baka", dodaju.
 
Džon Travolta, koji je s njom glumio u "Gle ko to govori", oglasio se na Instagramu kako bi joj odao počast.
 
"Kirsti je bila jedna od najposebnijih veza koje sam ikada imao. Volim te Kirsti. Znam da ćemo se opet videti", napisao je uz njenu fotografiju.
 
 
U "Kafiću Uzdravlje", omiljenom NBC-jevom sitkomu o baru u Bostonu, glumila je Rebeku Hov. Pojavila se u 147 epizoda nakon što se pridružila seriji na vrhuncu popularnosti i nastavila da glumi u njoj do 1993. Godine 1993. osvojila je drugi Emi za najbolju glavnu glumicu, ovaj put za film CBS-a pod nazivom "Dejvidova majka".
  • Nemanja

    07.12.2022 23:37
    Wrath of Caan
    Ode poručnica Saavik... :(
    RIP
  • filmography

    06.12.2022 10:24
    RIP draga Kirsti.
  • T-Rex

    06.12.2022 10:02
    Sever i jug
    Jedna od uloga koja ju je proslavila je definitivno uloga Virdzilije u seriji Sever i jug. Nek pociva u miru

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet