SAD šalju pomoć od 85 miliona dolara za Tursku i Siriju

SAD će pružiti pomoć od 85 miliona dolara Turskoj i Siriji, saopštila je Agencija SAD za međunarodni razvoj (USAID), posle razornih zemljotresa koji su u ponedeljak pogodili dve zemlje.
SAD šalju pomoć od 85 miliona dolara za Tursku i Siriju
Foto: Beta/AP
Stradalo je više od 20.000 ljudi.
USAID je naveo da će sredstva ići partnerima na terenu "kako bi pružili hitno potrebnu pomoć milionima ljudi".
Tursku su u ponedeljak pogodila dva jaka zemljotresa, magnitude 7,8 i 7,5 stepeni. Kasnije su usledili potresi sa manjom magnitudom.
  • Kuzman

    10.02.2023 13:08
    Kome su Ameri pomagali taj se nije radovao
  • @milmar

    10.02.2023 11:47
    Ćuti, kakve su budale mogle su im tenkove poslati i to po skupuj ceni kao ukrajincima jer iako se o tome ne priča ništa nije džabe, nijedan metak a kamoli tenkovi.
  • milmar

    10.02.2023 08:50
    licemernost
    je na delu kao i do sada, kada su ameri u pitanju ! turskoj i siriji 85 miliona pomoći, ukrajincima nekoliko milijardi ,sramno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.