Glumac Jansen Panetijer preminuo u 28. godini

Glumac Jansen Panetijer preminuo je u Njujorku u 28. godini života.
Vest o smrti saopštili su članovi porodice, piše TMZ, prenosi nova.rs.
Uzrok smrti mladog glumca za sada nije poznat.
Kako se navodi, on je proveo vikend u Njujorku gde je iznenada preminuo.
 
Jansen je brat popularne glumice Hejden Panetijer, koja je od njega pet godina starija.
 
Panetijer je 2008. bio nominovan za nagradu za mladog umetnika za ulogu u filmu "The Last Day of Summer". 
 
Igrao je u filmovima "The Walking Dead", "Major Crimes", "Even Stevens", "Blue’s Clues", "Ice Age: The Meltdown, and Robots".
 
U trenutku kada je preminuo, radio je na pet novih projekata.
  • Miki

    21.02.2023 07:54
    Droga
    Zbog pojave novih droga, veoma je bitno zabraniti deci da dolaze u kontakt sa njom. Provodite više vremena sa njima, potrudite se. U amerikama "karteli" proizvode tabletice potpuno identicne nekim lekovima, bombonama itd. Ne svaka, ali svaka druga (zavisi od zaplene do zaplene) tableta sadrzi SMRTONOSNU dozu droge i za odraslu osobu, a za decu definitivno smrtonosnu! Hvala bogu da kasnimo za tim delom sveta par decenija, sto ne znaci da takvi proizvodi ne postoje ovde samo su dostupni u manjoj meri!
  • nana

    21.02.2023 07:38
    za Ja
    gospodine, ili možda gospođo, u našem jeziku postoje pravila, tako da je brat Kličkove žene, sasvim dovoljno. Reč'ca OD se koristi kada se nešto odbija od nečega, ili kad se na primer, označava plemenita pripadnost: Strahinjiću Bane, od malene banjske...
    Dakle, mama od Jove, sestra od Pere, muž od Jelene je NEPRAVILNO i grdo zvuči.
    Jovina mama, Perina sestra, Jelenin muž, je ispravno i jedino moguće.
  • a da

    21.02.2023 04:08
    https://www.021.rs/story/Zivot/Zdravlje/330980/Antivakseri-zloupotrebljavaju-iznenadne-smrti-za-teorije-zavere-o-vakcinama.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.