Lep kraj za par iz Turske: Pronašli svoju bebu kojoj se izgubio trag posle zemljotresa

Par iz Turske je posle zemljotresa početkom februara izgubio svaki trag svojoj bebi staroj svega šest meseci, ali su nedavno saznali da je beba živa i zdrava.
Lep kraj za par iz Turske: Pronašli svoju bebu kojoj se izgubio trag posle zemljotresa
Foto: Pixabay
Ona je bila prevremeno rođena i u trenutku potresa nalazila se u bolnici u Karamanmarašu zbog krvarenja u mozgu, piše N1.

Pošto su zemljotresi oštetili ovu bolnicu, beba je prvo prebačena u gradsku bolnicu Mersin, a zatim u bolnicu Medicinskog fakulteta Univerziteta u Seldžuku.

Bračni par je posle zemljotresa počeo da traži dete, a osoblje bolnice u Seldžuku ih je kontaktiralo i reklo da je beba kod njih, živa i zdrava.
 
Majka je za turske medije rekla da je sad red da se porodica ponovo spoji.
 
"Pre zemljotresa, moja ćerka je bila u bolnici. Nakon zemljotresa, nismo se mogli čuti s njom. Doktor iz Konje je nazvao i rekao da je naša ćerka tamo i da je njeno stanje veoma dobro. Bog blagoslovio sve. Trudimo se da opstanemo kao porodica. Neka Alah nikome ne dopusti da doživi ovaj bol. Kada smo dobili dobre vesti za našu ćerku, svetovi su postali naši, sada je red da se ponovo spojimo", poručila je majka.
 
Otac je presrećan nakon što je konačno dobio vest o ćerki.
 
"Njeno stanje je prilično dobro. Ne daj Bože da se ovako nešto desi nekome. Bog blagoslovio sve", poručio je otac.
 
U zemljotresima koji su 6. februara pogodili Tursku i Siriju stradalo je više od 50.000 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet