Sekirom povredio četiri osobe u tri kineska restorana na Novom Zelandu

Četiri osobe su povređene, od kojih jedna teže, kada je muškarac sekirom napao goste u tri kineska restorana u predgrađu Oklanda, na Novom Zelandu, javlja AP.
Sekirom povredio četiri osobe u tri kineska restorana na Novom Zelandu
Foto: Pixabay
Osumnjičeni se danas nakratko pojavio pred sudom.
Policija je na licu mesta uhapsila 24-godišnjeg osumnjičenog, kineskog državljanina, i tereti ga za ranjavanje sa namerom da nanese teške telesne povrede.
Policija je saopštila da je on počeo napad oko 21 sat u ponedeljak u severnom predgrađu Oklanda, Albaniju, preneo je AP.
 
Jedan od gostiju restorana je za novine "Nju Zeland herald" rekao da je večerao sa prijateljem kada je muškarac uleteo sa sekirom i počeo da napada njegovog prijatelja koji je teško povređen, a da ga je zatim sprečio u pokušaju da i njega napadne.
 
Snimci nadzornih kamera pokazuju ljude koji beže iz jednog od restorana. Na snimcima se vidi jedna osoba kako istrčava iz lokala držeći stolicu kao štit, a za njom juri druga osoba sa sekirom u ruci.
  • Dobro

    21.06.2023 00:24
    su prosli ovde kinez u Greyhound autobusu otsekao glavu detetu pre par godina i vec pusten na slobodu navodno ga je iznervirala muzika koju je decko slusao ali posto kineska mafija vlada u Kanadi ovaj ubica pusten da ubija ponovo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet