VIDEO: Drogirani putnik pokušao da otvori vrata aviona na letu iz Zadra, posle napadao policiju

Prava drama odvijala se u petak u prepunom avionu Rajanera iz Zadra.
Jedna korisnica TikToka objavila je video mladog Britanca koji je, kako tvrdi, bio pod uticajem opijata i pokušao da otvori vrata aviona.
Kada se zaleteo prema vratima, dva mladića su ga fizički savladala i oborila na put.
Većina putnika na tom letu vraćala se s Hideout festivala na Zrću u Novalji, piše Dalmatinski portal.
 
 
Policija se oglasila u vezi sa ovim incidentom i navodi da se radi o 27-godišnjem državljaninu Velike Britanije. Sumnjiče ga da je počinio krivično delo prisile prema službenoj osobi i prekršaj protiv javnog reda i mira.
 
On je uhapšen i doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, objavila je policija. Sve vreme je pružao aktivan otpor policiji, s kojim je nastavio i dok su ga vodili na sud, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile.
 
Zbog rastrojenog stanja, iz suda je potom poslat u bolnicu te je u službenom vozilu, kao i prostorijama bolnice fizički napadao policijske službenike i pokušavao da povredi samog sebe.
  • Сеновић

    03.07.2023 12:48
    Требали су му помоћи да искочи. Можда је довољно надуван да може да лети.
  • pilot

    02.07.2023 20:03
    nemoguće
    Trebalo ga je savladati jer je mogao eventualno ugroziti (povrediti) putnike.
    Što se tiče otvaranja vrata, to je nemoguće, jer bi mu trebala sila preko 25 kN iliti "narodski" preko dve i po tone - najmanje.
  • Sasa

    02.07.2023 16:51
    Budala drogirana treba ga kazniti ali posto je uk drzavljanin tesko da ce Hrvatska nesto ozbiljnije uraditi..Srbija bi jos manje da se razumemo..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet