Hrvatska kažnjena zbog ponašanja dela navijača na utakmicama Lige nacija

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa) kaznila je danas Fudbalski savez Hrvatske (HNS) zbog ponašanja dela navijača na utakmicama završnice Lige nacija, objavio je HNS.
Hrvatska kažnjena zbog ponašanja dela navijača na utakmicama Lige nacija
Foto: Pixabay
Disciplinska komisija Uefe spojila je prijavljene incidente na utakmicama protiv Holandije i Španije, odigrane u Roterdamu ovog juna, u jedan slučaj.
Zbog diskriminatornog ponašanja navijača, HNS je uslovno kažnjen odlukom da prvu sledeću domaću utakmicu u okviru Uefa takmičenja odigra bez publike, uz dvogodišnji probni rok.
Takođe, zabranjena je prodaja ulaznica za hrvatske navijače na prvoj narednoj gostujućoj utakmici u Uefa takmičenju, a Savez je kažnjen i sa 70.000 evra zbog ponašanja dela navijača.
 
HNS je, takođe, kažnjen sa dodatnih 45.000 evra zbog bacanja baklji, a sa 35.000 evra zbog bacanja predmeta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet