FOTO: Bilbord podrške "bratu Vulinu" u Srebrenici

Bilbord podrške direktoru BIA Srbije Aleksandru Vulinu, koji je odnedavno pod sankcijama SAD, postavljen je u Srebrenici.
FOTO: Bilbord podrške "bratu Vulinu" u Srebrenici
Foto: 021.rs
"Podrška za brata, tvoja Srebrenica", piše na bilbordu na ulazu u tu opštinu u istočnoj Bosni, uz fotografiju Vulina s trobojkom.
Pre deset dana je plakat sa sličnim sadržajem postavljen i na planini Romaniji, pored puta od Sarajeva prema istočnoj Bosni.
 
Podršku Vulinu pružio je i Milorad Dodik, koji je takođe pod američkim sankcijama.
 
Vulin je u decembru 2022. imenovan za čelnika BIA. Široj javnosti po oštroj retorici prema susedima u regionu i prijateljstvu prema Rusiji, prenosi Radio slobodna Evropa.
  • jadni

    28.07.2023 06:48
    hejteri
    oni bi da svi budu nesretni kao oni , a ne razumeju da jedinio rad i borba za svoju otadžbinu donose smisao ...
    kakvi nesretni besmisleni životi , samo mržnja a pertle da zavežu i to ne umeju ...
  • jaca

    27.07.2023 11:39
    Ovce za šišanje
    Kakav smo mi glupav narod kada ovakve likove više od 30 godina drzimo na vlasti i dozvoljavamo da nas pred izbore ubede kako su bili sjajni svih tih godina i da će biti još bolje u Srbiji nego do sada ako i dalje ostanu da vladaju. Stvarno smo ovce za šišanje!
  • XzX

    27.07.2023 08:11
    Crnjak
    Brat dodik, vraća uslugu bratu vučiću tako što brani brata vulina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet