Dečak vozio 320 kilometara: Sa sestrom od 11 godina ukrao mamin automobil zbog telefona

Desetogodišnji dečak i njegova godinu dana starija sestra bežali su u Kaliforniju automobilom njihove majke, i tom prilikom su vozili 320 kilometara zato što je majka devojčici oduzela telefon.
Dečak vozio 320 kilometara: Sa sestrom od 11 godina ukrao mamin automobil zbog telefona
Foto: Pixabay

Njih je zaustavila policija na međudržavnom auto-putu, saopštile su lokalne vlasti u SAD.

Deca su rekla policiji da je devojčica bila uznemirena jer joj je majka oduzela mobilni telefon zbog lošeg ponašanja. Dečak je potom odlučio da zajedno sa sestrom pobegnu u Kaliforniju.

Policija je saopštila da su primetili automobil na međudržavnoj magistrali u blizini Gejnsvila na severu Floride. Majka dece je prethodno prijavila da je automobil ukraden i da su njena deca nestala u Nort Portu, gradu na jugozapadu Floride.
 
Policajci koji su uspeli da zaustave automobili mislili su da imaju posla sa kradljivcima i izvadili su oružje sa naređenjem da oni u vozilu odmah izađu.
 
"Na veliko iznenađenje, policajci su videli dečaka vozača kako izlazi iz vozila zajedno sa svojom jedanaestogodišnjom sestrom", navodi se u saopštenju.

Policija je navela da nema naznaka da ih je majka ili bilo ko drugi u kući maltretirala. Majka je odbila da podnese tužbu i deca su joj vraćena.

  • Ludilo

    24.09.2023 11:31
    Jel ovo neki vic, deluje apsolutno nestvarno.
  • w/e

    24.09.2023 11:26
    spas
    Spasili su se sto nisu stigli do Kalifornije. Do sad bi vec bili na petoj operaciji promene pola.
  • Nikola

    24.09.2023 10:42
    Sva sreća....
    ....da ih nisu upucali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.