Izraelski tenk greškom pogodio egipatski položaj na granici, ima lakše povređenih

Izraelska vojska saopštila je danas da je jedan od njenih tenkova "greškom" pogodio egipatski položaj na granici dve zemlje.

"Pre nekog vremena, tenk izraelske vojske greškom je pogodio egipatski položaj u blizini granice u sektoru Kerem Šalom", navodi se u saopštenju.

Vojska je navela da "žali zbog ovog incidenta" i najavila otvaranje istrage o ovom događaju.
Egipatska vojska je saopštila da ima lakše povređenih, ne navodeći broj.
 
"Tokom tekućih borbi u Pojasu Gaze u nedelju, egipatski kontrolni toranj pogođen je šrapnelom granate koju je greškom ispalio izraelski tenk, uzrokujući lakše povrede pripadnicima snaga za kontrolu granice", rekao je portparol egipatske vojske.
 
"Izraelska strana je izrazila žaljenje odmah posle ovog nenamernog incidenta, a istraga je u toku", dodao je ovaj portparol.
  • Ljubitelj pozorišta

    22.10.2023 23:14
    Sinoć sam gledao "Bila jednom jedna zemlja".

    Nikako nisam mogao da se odvojim od utiska da je izostala scena kada je majmun ušao u tenak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).