BiH očekuje dokumentaciju o slučaju pedofila koji je sa suđenja pobegao u Hrvatsku

Ministarstvo pravde BiH očekuje dokumentaciju o slučaju begunca iz zgrade banjalučkog Osnovnog suda koji je pobegao u Hrvatsku.
BiH očekuje dokumentaciju o slučaju pedofila koji je sa suđenja pobegao u Hrvatsku
Foto: 021.rs
On je kroz prozor suda pobegao posle izricanja kazne od četiri godine zatvora prvostepenom presudom zbog seksualnog zlostavljanja devetogodišnje devojčice iz Banjaluke.
Policija u Hrvatskoj je odbeglog Ivicu Miškovića našla u Zagrebu, ali ga je pustila na slobodu jer, kako su obrazložili, nije bilo osnova za njegovo hapšenje.
Razlog za to je što je on i hrvatski državljanin i jer pravosudni organi BiH nisu Hrvatskoj dostavili zahtev da im Mišković bude predat.
  • r

    22.11.2023 19:08
    Nedavno je Hrvatska oslobodila višestrukog pedofila Senada Mustedanagića,koji je zlostavljao dvanaestogodišnje dečake i posle zatvora se vratio u BIH.
    Zlostavljač je nakon prijave završio u zatvoru u Hrvatskoj, a u BiH je nakon podizanja optužnice pušten na slobodu zbog proceduralne greške.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet