VIDEO: Državljanin Srbije blizak škaljarcima ubijen u Brazilu, uhapšen državljanin Hrvatske

Državljanin Srbije, blizak škaljarskom klanu, Darko Geisler Nedeljković (43) ubijen je u Brazilu, a zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji u Brazilu uhapšen je Hrvat D. M. (42).
VIDEO: Državljanin Srbije blizak škaljarcima ubijen u Brazilu, uhapšen državljanin Hrvatske
Foto: Pixabay
Kako prenose mediji, u pitanju je Darko Malić.
 
Malić je uhapšen nekoliko sati nakon ubistva u Žardim Kastelu, u Santosu, zbog sumnje da je učestvovao u atentatu, ali i zbog članstva u kriminalnoj organizaciji.
Prema podacima Civilne policije, Malić je jedan od vođa grupe.
 
Kako su saopštili iz policije, agenti su pretresom kuće u kojoj se Hrvat nalazio pronašli drogu, mobilni telefon, tablet, preciznu vagu, kao i više vizitkarti Malića, ali i ličnu kartu iz Hrvatske, na isto ime. 
Ispituje se koja je njegova uloga bila u zločinu.
 
 
Tamošnji mediji navode da je žrtva identifikovana kao 43-godišnji Darko Kovač, te se sumnja da je ubijeni Nedeljković koristio lažni identitet.
 
Ubistvo se dogodilo 5. januara u 19.46 časova u kvartu Embare u Santosu, u trenutku kada je Nedeljković sišao sa bicikla, na kom se nalazio i njegov četvorogodišnji sin. Napadač mu je prišao s leđa i ispalio hice.
 
 
U trenutku likvidacije, napadač je imao masku i rukavice. Zločin su snimile nadzorne kamere, a na snimku se vidi trenutak kada ubica prilazi žrtvi i puca u nju.
 
Brazilski mediji pišu da je Nedeljković upucan u trenutku kada je sišao sa bicikla, dok mu se dete i dalje nalazilo na biciklu. U trenutku kada je upucan, supruga ubijenog je skočila da zadrži dete kako ne bi palo.
Nedeljković je bio osumnjičen za ubistvo Baranina Andrije Mrdaka. Zločin se dogodio 25. decembra 2014. godine, ispred kapije zatvora u Spužu. Kako su mediji pisali, ubica je zapucao u pravcu Mrdaka, naočigled nekoliko osoba koje su takođe došle u posetu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Uhapšen bivši zamenik ministra odbrane Rusije

Bivši zamenik ruskog ministra odbrane, general Dmitrij Bulgakov, uhapšen je zbog sumnje na korupciju, izjavila je za agenciju RIA novosti predstavnica Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

EU produžila mandat Lajčaku do 31. januara

Savet EU usvojio je odluku o produžetku mandata specijalnom izaslaniku EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku do 31. januara 2025. godine.