Putin: Nećemo obustaviti razmene ratnih zarobljenika sa Ukrajinom

Predsednik Rusije Vladimir Putin kaže da Rusija neće obustaviti razmene ratnih zarobljenika sa Ukrajinom zbog nedavnog udesa svog vojnog transportnog aviona za kojeg tvrdi da je prevozio zarobljenike.
Dodaje i da su ga oborile snage Kijeva.
 
Moskva tvrdi da je Ukrajina oborila taj Iljušin-76 u kojem je poginulo 65 zarobljenih Ukrajinaca, posada i vojna pratnja - ukupno 74 losobe.
Ministarstvo odbrane Rusije nazvalo je to terorističkim napadom, a istraga je u toku, prenosi TASS.
"Hoće li to zaustaviti razmene ili ne? Nećemo zaustaviti razmene. Moramo da vratimo svoje momke kući", rekao je Putin.
 
Kijev i Moskva razmenili su danas po 195 ratnih zarobljenika. 
  • Dejan

    01.02.2024 08:37
    Ruske laži i Ruske bajke u beskrajnosti se nižu. Zašto Srbija prenosi Putinovu laž? Šta nam to treba? Dokle slušamo bednu Rusiju ovde?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.