Ukradeni planovi obezbeđenja Olimpijskih igara u Parizu

Torba s laptopom i dva USB-a s policijskim planovima bezbednosti Olimpijskih igara u Parizu ukradena je u vozu na pariskoj železničkoj stanici Gare du Nord.
Ukradeni planovi obezbeđenja Olimpijskih igara u Parizu
Foto: Pixabay
Torba pripada inženjeru zaposlenom u pariskoj gradskoj skupštini, piše Rojters.
 
Taj 56-godišnjak policiji je objasnio da je torbu stavio u pretinac za prtljag iznad sedišta u vozu u ponedeljak ujutru.
Nestanak vredne torbe otkrio je kada je, zbog kašnjenja, hteo da presedne u drugi voz.
 
Istragu vodi policija kojoj je inženjer potvrdio da je u torbi nosio svoj radni laptop i dva USB stika sa osetljivim podacima, tj. planovima obezbeđenja Letnjih olimpijskih igara u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.
Pariz će za osiguranje Olimpijade mobilisati oko 2.000 agenata, uz sveukupno 35.000 pripadnika snaga bezbednosti koji će svakog dana Olimpijskih igra biti na dužnosti.
  • Jaa

    29.02.2024 00:02
    pametno, nema sta
  • Lala

    28.02.2024 14:07
    Svima ...
    koji planiraju da idu na OI,dobro razmislite!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet