Nakon završetka napada Irana: Ponovo otvoren izreaelski vazdušni prostor

Izraelski vazdušni prostor zatvoren sinoć neposredno pred početak iranskog napada na Izrael, otvoren je od 4.30 časova (6.30 časova po srednjoevropskom vremenu).
Nakon završetka napada Irana: Ponovo otvoren izreaelski vazdušni prostor
Foto: Pexels
To je saopštila izraelska aerodromska uprava.
 
"U skladu sa direktivama o bezbednosti izraelski vazdušni prostor otvoren je jutros od 7.30 (4.30 GMT) i aerodrom Ben Gurion ponovo radi", navodi se u saopštenju. 
Na portalu aerodroma piše da ima velikih kašnjenja u odlascima i dolascima.
 
Iran je sinoć lansirao veliki broj dronova ka Izraelu u najavljeni znak odmazde zbog napada na iranski konzulat u Damasku početkom meseca, za koji Iran smatra Izrael odgovornim.
Analitičari koje je ta TV stanica pitala o prognozama raspleta ovog konflikta strahuju od žestokog odgovora Izraela, uprkos tvrdnjama da iranski napad nije naneo bitnu štetu.
 
Na snimcima iz više gradova očigledno je da su projektili ili delovi projektila padali po ulicama uprkos tvrdnjama da su gotovo svi uništeni pre nego što su doleteli iznad izraelske teritorije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.