Osnivač benda"Train" i basista Čarli Kolin preminuo nakon što se okliznuo u tuš kabini

Osnivač poznatog rok benda "Train", basista Čarli Kolin preminuo je nakon što se okliznuo u tuš kabini, prenosi Sky News.
Osnivač benda"Train" i basista Čarli Kolin preminuo nakon što se okliznuo u tuš kabini
Foto: Beta/AP
Njegova majka i sestra su potvrdile da je do nesreće došlo u Briselu, gde je Kolin prijatelju čuvao stan, ali nisu podelile više detalja.
 
Bend ovog basiste starog 58 godina poručio je na Instagramu da je Kolin bio "legenda" i da jedan od glavnih uzroka za uspeh benda.
Kolin je bio jedan od osnivača benda, zajedno sa Petom Monahanom, Robom Hočkisom, Skotom Andervudom i Džimijem Stafordom, i sa njima je snimio hitove kao što su "Drops of Jupiter" i "Marry Me".
Navodno je bio primoran da napusti grupu 2003. zbog problema sa zloupotrebom supstanci.
 
Bend je snimio svoj najpoznatiji hit, "Hey, Soul Sister", 2009. nakon Kolinovog odlaska iz grupe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rekordna zaplena kokaina u Nemačkoj

Nemačka policija je zaplenila rekordnih 35 tona kokaina, vrednog skoro dve milijarde evra, i uhapsila sedam osoba u koordinisanoj raciji u sedam saveznih država.